Ready M-Files

Η λύση του M-Files για τις νευραλγικές λειτουργίες της κάθε επιχείρησης

Η Intersys έχει αναπτύξει πρότυπες λύσεις βασισμένες στο λογισμικό M-Files για να κάλυψουν τις ειδικές ανάγκες τμημάτων και επιχειρήσεων.

Ποιά είναι τα κοινά προβλήματα και γιατί χρειάζονται πρότυπες λύσεις;

Η Intersys διέκρινε την ανάγκη πολλών εταιρειών να διαχειριστούν σημαντικά έγγραφα και να αναβαθμίσουν τη ροή εργασιών τους σε ορισμένα κοινά τμήματα και διαδικασίες. Πιο συγκεκριμένα οι λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού, η διαχείριση νομικών εγγράφων, η οργάνωση προμηθειών και η παρακολούθηση του εξοπλισμού, είναι λειτουργίες που απαιτούν την άμεση και εύκολη αναζήτηση, ανάκτηση, καταχώρηση, καταγραφή και αξιοποίηση αρχείων και πληροφοριών. Έτσι προχωρήσαμε στην ανάπτυξη εξειδικευμένων εκδόσεων του λογισμικού που διευκολύνουν την οργάνωση και την αναβάθμιση αυτών των λειτουργιών, εξασφαλίζοντας με χαμηλό κόστος την αύξηση της παραγωγικότητας και την εξοικονόμηση χρόνων. Οι λύσεις Ready, μπορεί να έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν, να οργανώνουν και να επιταχύνουν κοινές διαδικασίες ορισμένων τμημάτων, παραμένουν όμως πλήρως παραμετροποιήσιμες για να καλύπτουν τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Έτσι, μπορείτε να εισάγετε στο σύστημα και να οργανώσετε την πληροφορία με βάση το οργανόγραμμά σας, τους τύπους σύμβασής σας, τις εγκριτικές ροές σας και κάθε ιδιαιτερότητα που αποτυπώνει τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε και εργάζεστε.

Οι Ready λύσεις της Intersys που βασίζονται στο M-Files

Δείτε τις Ready λύσεις που η Intersys σχεδίασε και υλοποίησε για να λύσει τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις.

Όλες οι βασικές λειτουργίες ενός τμήματος HR σε ένα πρόγραμμα: Επιλογή προσωπικού, σύστημα αξιολόγησης υπαλλήλων, οργάνωση αρχείου υπαλλήλων, διαχείριση αδειών, παρακολούθηση παροχών και εξοπλισμού και πολλά άλλα, γίνονται εύκολα και απλά με το ReadyHR.

Όλα τα αιτήματα αγοράς, η ιστορικότητα προσφορών, η σύγκριση προσφορών, η διαδικασία εγκρίσεων, η δημιουργία PO και πολλά άλλα, οργανώνονται ψηφιακά και διευκολύνονται με το ReadyProcure.

Διαχειριστείτε τις συμβάσεις σας με εύκολη αναζήτηση βάσει κλειδιών και αναγνώριση κειμένου & χαρακτήρων φυσικού αρχείου, με OCR (Optical Character Recognition). Δημιουργήστε νομικά έγγραφα από έτοιμα templates, σχεδιάστε εγκριτικές διαδικασίες, λάβετε ειδοποιήσεις για προθεσμίες και πολλά άλλα, με το ReadyContract.

Τα πάγια της επιχείρησής σας έχουν μεγάλη σημασία, είτε πρόκειται για μηχανολογικό, τεχνολογικό, κτιριακό ή άλλο εξοπλισμό. Διαχειριστείτε τον εύκολα και με ασφάλεια εξασφαλίζοντας τη σωστή συντήρηση και λειτουργία του, με το ReadyAsset.

TOP