Η λύση του M-Files

Τι είναι το λογισμικό M-Files;

Είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης διαδικασιών και εγγράφων που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε την πληροφορία σαν πολύτιμο asset, να αυτοματοποιείτε και να βελτιώνετε εταιρικές διαδικασίες, και να συγκεντρώνετε πολύτιμα business analytics.

Τι μπορεί να κάνει για εσάς το M-Files;

-Οι χειροκίνητες εργασίες ρουτίνας στερούν από την επιχείρησή σας πολύτιμους πόρους, έχοντας αρνητικό αντίκτυπο στην ποιότητα του εταιρικού σας αποτελέσματος;
-Υπάρχουν συχνά καθυστερήσεις, ασάφειες και λάθη στις διαδικασίες σας, ενώ επικρατεί αδιαφάνεια για το στάδιο και τον υπεύθυνο εκπλήρωσης μιας εργασίας;
-Οι εργαζόμενοί σας λειτουργούν μη αποδοτικά και διαμαρτύρονται ότι η δουλειά δεν προχωράει, παρά τις προσπάθειές τους;
-Σας λείπουν πολύτιμα στοιχεία για να αξιολογήσετε την παραγωγικότητα της κάθε διαδικασίας και άρα της επιχείρησής σας σαν σύνολο;
-Ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο για την αναζήτηση αρχείων και πληροφοριών, πολλές φορές περισσότερο απ’ ότι για να την ίδια την εργασία;
-Ανησυχείτε ότι τα αρχεία σας είναι εκτεθειμένα και κινδυνεύουν από απώλεια, κλοπή ή καταστροφή;

Το M-Files δίνει λύση σε όλα τα παραπάνω κοινά προβλήματα, κάνοντας πραγματικότητα την ψηφιακή διαχείριση, οργάνωση και αυτοματοποίηση εγγράφων, πληροφοριών και διαδικασιών.

Έτσι σας βοηθά:

-Να αξιοποιήσετε τα αρχεία και τις πληροφορίες σας, μετατρέποντάς τα σε στρατηγικό πλεονέκτημα
-Να λειτουργείτε με αποτελεσματικές διαδικασίες, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος
-Να έχετε ορατότητα στην απόδοση της εταιρείας σας, αξιοποιώντας πολύτιμα business analytics
Με τη χρήση του M-Files, που προσφέρεται από την Intersys, έχετε όλα τα παραπάνω με μια πολύ προσιτή once-off επένδυση για την επιχείρησή σας, που σας παρέχει την άδεια χρήσης εφ’ όρου ζωής, ή και με μηνιαία συνδρομή μέσω cloud.

Οι λειτουργίες του M-Files;

Δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του M-Files, που μπορούν να απελευθερώσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Βελτιώστε την παραγωγικότητα του προσωπικού

Η αυτοματοποίηση διεργασιών απελευθερώνει χρόνο που αφιερώνεται αυτήν τη στιγμή για την εύρεση ή τη δημιουργία εγγράφων.

Αυξήστε τη συνοχή και μειώστε τα σφάλματα

Τα συστήματα M-Files μπορούν αυτόματα να διασφαλίσουν ότι τηρούνται οι διαδικασίες της εταιρείας σας.

Εξασφαλίστε την έγκαιρη ολοκλήρωση

Τα προσχέδια παραδοτέα μπορούν να δρομολογηθούν αμέσως στους σωστούς αναθεωρητές

Μειώστε το άγχος

Το προσωπικό σας μπορεί να χαλαρώσει γνωρίζοντας ότι το σύστημά σας παρέχει διαισθητικά τις σωστές πληροφορίες μόλις τις χρειαστεί.

Βελτιώστε και συντομεύστε τους κύκλους ελέγχου

Οι κρίσιμες πληροφορίες από οποιοδήποτε στάδιο της εργασίας μπορούν πάντα να βρεθούν αμέσως.

Αποφύγετε την επανεπεξεργασία

Αυτοματοποιήστε την προσθήκη ετικετών και την ανακάλυψη δεδομένων και προσθέστε ροές εργασίας για αυτόματη διαχείριση εγγράφων.

Τα δομικά στοιχεία του M-Files

Το λογισμικό M-Files δίνει μια σειρά από λύσεις που διευκολύνουν την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας. Ενσωματώνοντας και διασφαλίζοντας τις λύσεις στις πιο κάτω διαδικασίες μένετε ήσυχοι, έχετε τη οργάνωση που χρειάζεστε για να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις και εξοικονομείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που έχουν πραγματικά αξία για την επιχείρησή σας.

TOP