Η λύση του M-Files, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας

Η Intersys σχεδιάζει και εφαρμόζει τη βέλτιστη λύση M-Files για την επιχείρησή σας, υιοθετώντας πάντα προσωπική συμβουλευτική προσέγγιση, ενώ δεσμεύεται έμπρακτα ως προς το υψηλό επίπεδο της καθημερινής υποστήριξης. Intersys

Γιατί χρειάζεστε μια λύση M-Files προσαρμοσμένη στα μέτρα σας;

Η λειτουργίες και οι διαδικασίες της επιχείρησής σας είναι μοναδικές, όπως είναι και οι ανάγκες σας. Τα έγγραφα, τα αρχεία και οι πληροφορίες σας έχουν ξεχωριστή μορφή, ενώ οι ιδιαίτερες απαιτήσεις σας στις διαδικασία της εύρεσης, καταχώρησης, αποθήκευσης, οργάνωσης, πρόσβασης και αξιοποίησης κάθε αρχείου, εγγράφου και πληροφορίας, οδηγούν συχνά στην ανάγκη σχεδιασμού προσαρμοσμένης λύσης του M-Files για την επιχείρησή σας.

Η Intersys ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της M-Files , έχει πολυετή γνώση και άψογη κατάρτιση στο λογισμικό, έχοντας υλοποιήσει τη λύση σε πολυάριθμες επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών από διαφορετικούς κλάδους. Έτσι ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα, σχεδιάζει και εφαρμόζει μία λύση ειδικά στα μέτρα σας.

Βήματα για την εφαρμογή εξατομικευμένης λύσης M-Files

Δείτε τα βήματα που ακολουθούνται στην εφαρμογή μιας λύσης M-Files στα μέτρα σας από την Intersys:

1.    ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ
Στο 1ο βήμα της διαδικασίας γίνεται μια ενδελεχής χαρτογράφηση από τους ειδικούς της Intersys για τις ιδιαιτερότητες του οργανισμού σας. Όλες οι διαδικασίες που χρησιμοποιούν έγγραφα και πληροφορίες, ο τρόπος οργάνωσης τους και οι ροές εργασίας από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και τμήματα, καταγράφονται για να εντοπιστούν ειδικές ανάγκες και σημεία προς βελτίωση.

2.    ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ
Φυσικά η διαδικασία εύρεσης σημείων προς βελτίωση γίνεται μαζί με εσάς. Οι χρήστες και τα τμήματα που εμπλέκονται στις διαδικασίες μιας επιχείρησης είναι οι πλέον κατάλληλοι για να μεταφέρουν τις περιοχές προς βελτίωση και τις ειδικές ανάγκες τους. Η καταγραφή είναι έτσι μια αμφίδρομη διαδικασία.

3.   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΥΣΗΣ
Τα δεδομένα που συλλέγονται από την καταγραφή και χαρτογράφηση των αναγκών και των σημείων προς βελτίωση μετατρέπονται σε λύση, βασισμένη στο M-Files, ειδικά σχεδιασμένη στα μέτρα σας. Στην παρουσίαση της λύσης εξηγούνται όλα τα σημεία της εφαρμογής της στον τρόπο εργασίας και στη λειτουργία του προγράμματος.

4.   ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ
Όπως και η καταγραφή, έτσι και η προσαρμογή της λύσης είναι μια αμφίδρομη διαδικασία. Το feedback σας στην παρουσίαση της λύσης οδηγεί σε ακόμη καλύτερο εντοπισμό και ιεράρχηση σημείων προς βελτιστοποίηση.

5.   ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ
Η έμπειρη ομάδα της Intersys υλοποιεί τη λύση που έχει συμφωνηθεί μαζί σας. Παρέχει όλες τις υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης και εκπαίδευσης του προσωπικού, ώστε όλοι να γνωρίζουν τη χρήση του προγράμματος, τις δυνατότητές του και τη νέα δομή των ροών εργασίας που επηρεάζουν την καθημερινότητα του ανθρώπινου δυναμικού.

Πλεονεκτήματα για εφαρμογή της λύσης

M-Files ειδικά για εσάς

Το λογισμικό M-Files δίνει λύσεις σε πολλά επίπεδα, αναβαθμίζοντας τις διαδικασίες σας και διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας. Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει όταν προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες και την ιδιαίτερη δομή της δικής σας επιχείρησης.

ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Όταν μια λύση σχεδιάζεται για να επιταχύνει τις δικές σας λειτουργίες, να διευκολύνει τις δικές σας διαδικασίες και να οργανώσει τις πληροφορίες με βάση την δομή σας, τότε η παραγωγικότητα αυξάνεται εντυπωσιακά σε όλα τα επίπεδα.

ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΟΣΤΟΥΣ

Όταν η λύση σχεδιάζεται και υλοποιείται ειδικά για εσάς, έχετε πλήρη έλεγχο του κόστους της υλοποίησης του έργου. Εκτός όμως από αυτό μπορείτε να μειώσετε τις ώρες απασχόλησης και να αυξήσετε την παραγωγικότητα στις ειδικές διαδικασίες που εσείς επιθυμείτε.

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Η καταγραφή, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της λύσης γίνεται βήμα-βήμα μαζί σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε στοιχείο της λύσης θα είναι συμφωνημένο και πλήρως εναρμονισμένο με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Η επιχείρησή σας έχει ιδιαιτερότητες. Τα έγγραφα πρέπει να μπορούν να ανακτώνται με έναν συγκεκριμένο για εσάς τρόπο, οι υπάλληλοι σας καταχωρούν δικούς σας τύπους εγγράφων, η εύρεση των αρχείων βασίζεται σε ειδικά κλειδιά. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μπορούν να καθορίσουν μια λύση στα μέτρα σας.

ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Συμμετέχοντας με την Intersys στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του δικού σας M-Files, οι χρήστες σας αντιλαμβάνονται σε βάθος τις ατελείωτες δυνατότητες του προγράμματος και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και να το αξιοποιήσουν για ακόμη περισσότερες διαδικασίες και λειτουργίες.

TOP